LEDIN TV

Här kan du följa arbetet bakom att bygga Tomas Ledins show ”Skarpt Läge”. Allt från första inspirationsmöte till hur scenografin ska byggas. Ett nytt avsnitt publiceras varje månad och har du någon fråga du önskar ställa till Tomas så gör gärna det på hans Facebooksida så ska han försöka svara i kommande avsnitt av Ledin-TV.

150 150 andreas

PRESSPLÅTNING OCH PREMIÄRNERVER

I näst sista avsnittet av Ledin TV följer vi med in bakom de färdiga kulisserna på Cirkus för att se de sista finslipen på kostym, show och gitarrval. Det finns även en pressfotograf på plats som tar snygga bilder inför…

150 150 andreas

KOSTYM OCH BYGGE

Nu är det inte långt kvar och det skapas febrilt på alla håll och kanter. Det byggs scener, sys kläder och övas på danssteg. Men det ser bra ut. Väldigt bra.  

150 150 andreas

ALLSÅNG PÅ SKANSEN

För några veckor sedan spelade vi på Allsång på Skansen! Häng med bakom och se hur det gick till, från replokalen till scenen.  

150 150 andreas

BANDREP

Vi har nu låst in alla musikerna i ett mörkt litet rum där vi står och nöter sånger för fullt. Samtidigt så jobbar vår kostymör med att måtta för de framtida scenkläderna.  

150 150 andreas

SKIVINSPELNING

Inspelningen av ”en midsommaraftons dröm.  

150 150 andreas

SEMESTER OCH PRESENTATION

Jag tar några dagars semester för att fila på ytterligare idéer till showen samtidigt som gänget hemma i Stockholm jobbar outtröttligt på sitt håll. Den legendariske Patrick Woodroffe ansluter även till ett möte och ger oss nya friska vinklar på…

150 150 andreas

NÖJESLEGENDEN OCH SCENOGRAFIN

I detta avsnitt av Ledin-Tv så får ni följa med när det kreativa teamet tar fram scenografin. Hur ska egentligen scenen för höstens show se ut? Ni får också träffa kvinnan som först övertalade Tomas att ens ställa sig på…

150 150 andreas

BANDFAMILJEN

Dags att hitta lite nya medlemmar till bandfamiljen. Häng med på två spännande dagar när vi har bandaudition i Stockholm.